Saturday, 19 March 2011

Virus Baru Facebook

Assalamualaikum semua. Hari ni aku nak share sikit pasal virus Facebook yang terbaru ni.
Setakat niaku belum jumpa cara nak betulkan facebook yang kena virus ni. Nasihat aku, jangan klik link yang pelik2 macam ni especially yang dihantar guna fb chat ni. Virus macamni boleh curi data dengan password korang. Kalau terkena, cepat2 tukar password korang. Scan komputer korang dengan Anti Virus. Insyallah selamat.

Friday, 18 March 2011

MY FRIEND =DD



sbb die la aku buat blog ni
kalau die x suroh maybe aku x buat blog ni =D

my craziest cousin :D



name die syamirul naim , perangai die gila2 
suka kacau aweks kat KLCC 
umur die 18 tahun tapi sakai sudah




ABOUT ME =DD

heyyy , im fareez imran 
u can call me anything u like 
im sweethirteen now 
im new here